onsdag 9 januari 2013

Rödbetsremoulade

Mina inlagda rödbetor blev tokgoda. Bättre nu än i julas. Gjorde inget konstigt med dem, förutom att jag hade farinsocker (eller var det råsocker....?) istället för vanligt socker, bruna senapsfrön, pepparrot, nejlikor, kryddpeppar och vitpepparkorn i lagen.

Idag har vi ätit fisk, det blev MSC-sej i "Fisch´n´chips" - style....men med potatismos då. Till det gjorde jag en sås på det som fanns i kylskåpet:

Rödbetsremoulade, ca 6 - 8 port

Inlagda rödbetor       2 hela
Majonnäs                  3 msk
Finriven pepparrot    3 tsk
Creme fraiche           2 dl
Kapris                       1 msk
Dragon                      1 tsk smulad
salt
peppar

Strimla rödbetorna. Hacka kaprisen. Blanda alla ingredienser utom rödbetorna väl. Vänd i rödbetorna. Smaka av. Låt stå i kylen ett tag innan servering.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar